EL TOC ES POT CURAR

IPITIA Institut Psicològic Internacional

Som un centre de teràpia psicològica especialitzat en el tractament dels Trastorns Obsessius i d’ Ansietat. L’equip de professionals del IPITIA ofereix tractaments eficaços gràcies a la seva formació i a la metodologia específica que aplica.

 

La Metodologia AFOP® serà presentada a

AFOP IPITIA TOC en XVI Congreso Europeo de Psicología en Moscu

 

XVI European Congress of Psychology
Juliol 2-5 2019 Moscou, Rússia
AFOP®: A new method for treating OCD

I també presentarem ponència a:

AFOP IPITIA TOC IAAP XXI Congress Vienna 2019

 

XXI International Congress for Analytical Psychology
Agost 25 – 30, 2019 | Viena, Àustria
“The Promethean society and its enemies”

El nostre caràcter distintiu

Els nostres professionals especialitzats s’encarreguen d’oferir tractaments i intervencions per a persones que pateixen tot tipus de problemes que afecten a la psique de les persones. Disposem de teràpia presencial, intensiva i de grup.

Més informació
Més informació
Més informació
Més informació
Més informació

Un centre únic per la seva eficàcia tractant TOC i Ansietat

A IPITIA tractem els trastorns obsessius (TOC) i d’Ansietat mitjançant un mètode propi que sintetitza i integra línies psicològiques (des d’aspectes de la teoria junguiana, la teoria bio-psico-social de Millon i la etologia) i al que qualifiquem com analític experiencial i hem anomenat AFOP (Activació i Focalització pulsional).

  • Tractem a pacients de diferents nacionalitats repartides per tot el món, de manera presencial i online
  • Diverses modalitats de teràpia
  • Un equip de psicòlegs professionals amb experiència i un alt perfil acadèmic

Avaluem internament mediant tests psicomètrics i qüestionaris d’autoavaluació i satisfacció la evolució dels pacients.

Recerca

Un pilar fonamental de IPITIA Institut Psicològic Internacional és la recerca. Creiem en ella profundament i l’experiència ens ho demostra. El desenvolupament de noves metodologies tals com AFOP® (Teràpia Psicològica d’Activació i Focalització Pulsional) permeten el tractament de patologies amb un grau d’efectivitat molt elevat.

LA NOSTRA METODOLOGIA

Liberar al mono, rescatar a la princesa

Aquest llibre sobre el TOC, escrit per el director d’IPITIA, Damián Ruiz, està dirigit a aquelles persones que pateixen un trastorn obsessiu de menor o major gravetat, als seus familiars i amics, i a tots aquells terapèutes, metges o psicòlegs, que tracten a aquests pacients. De forma divulgativa i amb un mètode innovador, aquest llibre t’ajudarà a entendre les causes del TOC, quin contingut tenen les obsessions i què canvis al dia a dia poden ajudar a superar el trastorn obsessiu compulsiu.

(Aquest llibre no està disponible en català)

Més informació del nostre llibre
Compra’l a Amazon

Blog sobre TOC i Ansietat

ANAR AL BLOG

El método AFOP que he desarrollado es eficaz porque enfoca la problemática obsesiva y ansiógena desde otra perspectiva. Aquello que se hace simple se vuelve fácil.

Damián Ruiz

Si la persona traslada a la vida diaria los aprendizajes del tratamiento, si integra en su estilo de vida nuevos elementos, la ansiedad dejará de manifestarse.

Marco De Colle

Tener pensamientos obsesivos es una consecuencia de tener un estado interno de ansiedad elevado; nuestro cuerpo nos da señales en forma de síntomas físicos o mentales.

Lisette Zeeuw

La metodología AFOP® rompe con los límites de la terapia cognitiva, con las reglas no escritas de relación aséptica entre terapeuta y paciente.

Sergio Lara

CONTACTA AMB NOSALTRES
(+34) 935 282 353(+34) 637 669 160

o escriu-nos amb el teu número de telèfon i quan vols parlar, i et trucarm nosaltres, sense cost per tu

IPITIA NEWSLETTER

Vols rebre les notícies més rellevants del nostre centre?

T’informem de totes les novetats cada mes: noves activitats, tallers, xerrades i conferències, notícies del nostre centre, articles del nostre equip i molt més. Subscriu-te gratuïtament!

* indicates requiredPolítica de Privacitat