Lisette Zeeuw

Psicòloga Clínica

ipitia equip professional psicologa clinica lisette zeeuw

Col.: 20625

Sóc Lisette Zeeuw, psicòloga clínica. Després del meu màster en Neuropsicologia Clínica a la Universitat d’Amsterdam he treballat durant un any com a psicòloga/treballadora social. Ajudava a clients a la seva pròpia casa amb problemes com a deutes, ansietat, problemes familiars. Era un tractament molt directe, molt personal i em va encantar.
Llavors vaig decidir ampliar el meu horitzó i traslladar-me a Barcelona.
Vaig fer un segon màster en Psicologia Clínica a la Universitat de Barcelona per especialitzar-me més en la psicologia clínica. Alhora treballava com a psicòloga a la Universitat de Barcelona, en la Unitat de Teràpia de Conducta de la UB. Vaig treballar amb clients amb problemes sexuals, ansietat, depressió, i TOC.
Des d’allí vaig fer un desviament i vaig treballar en la recerca sobre Burnout durant un any. No obstant trobava molt a faltar el treball directe amb els clients. L’any passat em vaig sumar a l’equip del IPITIA i estic molt contenta de ser aquí.
Com a psicòloga crec en el tractament personalitzat i adaptat a la persona. La meva missió és eliminar el tabú de la teràpia psicològica i la meva esperança és que un dia el nostre benestar psicològic sigui tan important com el nostre benestar físic.

Formació en Psicologia

 • Grau en Psicologia per la Universiteit van Amsterdam, (Holanda).
 • Màster en Psicologia General Sanitária per la Universitat de Barcelona – UB (Barcelona).
 • Formació en capacitats psicodiagnósticas en Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD) pel Nederlands
 • Formació en Mindfulness per la Universiteit van Amsterdam. (Holanda).
 • Màster en Psicologia de la Salut per la Universiteit van Amsterdam, Màster honorífic, especialització en neuropsicologia clínica (Holanda).
 • Formació en Teràpia Sexual per la Universiteit van Amsterdam, (Holanda).
 • Instituut voor Psychologen (NIP) (Holanda).
 • Psicòloga en la Unitat de Teràpia de Conducta (UTC) de la Universitat de Barcelona.

Aficions Culturals

 • Cultura: Els meus pintors preferits són Dalí, Caravaggio, i Rembrandt.
 • Llegir: Acostumo a llegir novel·les històriques ja que m’agrada viure un període de la història a través del protagonista.
 • Música: Bon Iver, Damien Rice, Adele, Radiohead, Russian Xarxa. La meva cançó preferida és “You get what you give” dels New Radicals.
 • Altres aficions: Ballar Salsa, Cantar.

Idiomes

 • Holandès
 • Anglés
 • Castellà
 • Català

POSA’T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Per a més informació sobre el IPITIA i el seu mètode terapèutic truca al 93 528 23 53

o mitjançant el següent formulari. Respondrem a tots els teus dubtes el més aviat possible.