Teràpia individual online:

Es tracta d’un tractament eficaç, destinat a persones que per culpa del seu treball, la seva poca mobilitat o lloc de residència, no poden assistir a una teràpia individual de manera presencial.

Aquestes sessions es realitzen de manera setmanal o quinzenal mitjançant videoconferència (programa Skype) permetent una gran proximitat entre el psicòleg i el pacient, disminuint així la barrera de la distància i augmentant l’efectivitat de la teràpia.

Poden ser d’una hora o mitja hora i es realitzaran amb un membre de l’equip de psicòlegs del *IPITIA.

Com es realitza el pagament de la sessió?
Es fa a través de transferència bancària o Paypal. Quan hagis concertat la cita et manarem un correu de confirmació. En aquest correu podràs trobar les dades necessàries per realitzar la transferència. És necessari realitzar la transferència almenys 24 hores abans de la sessió. S’ha d’enviar una confirmació del pagament perquè la cita es pugui realitzar.

*Les persones que realitzen teràpia online des de fora d’Espanya han de tenir en compte la diferència horària. En aquests casos s’acordarà la franja horària que s’adapti en la mesura del possible tant al pacient com al centre.

Videoconferències sobre el *TOC:

Les videoconferències tenen com a finalitat impartir un tema d’interès psicològic per a un nombre màxim de persones.

TTenen una durada de dues hores, i després de l’exposició del ponent, Damián Ruiz, director de *IPITIA, es podran realitzar preguntes o per xat o per veu.

Requisits de l’usuari: Ordinador i possibilitat de xat escrit o micròfon.

Les videoconferències no poden ser gravades perquè s’incompliria el codi ètic de protecció de dades i confidencialitat dels participants.

*Aquestes reunions terapèutiques no poden ser gravades perquè s’incompliria el codi ètic de protecció de dades i confidencialitat dels participants.

Properes videoconferències per a pacients amb *TOC i/o familiars:

 • Espanya
  • Data: dijous a les 19:00 horari local (Espanya @*CEST).
  • Tarifa: gratuïtes. És necessària inscripció (places limitades)
  • Durada: 1h. 30′
  • Propera videoconferència: Dijous, 15 de Febrer, 2018
  • Tema: Pors irracionals; Com superar-les?

*Poden participar totes les persones que s’inscriguin des de qualsevol part del món encara que l’hora, en aquest cas, s’estipula en funció de l’horari d’Espanya.

Teràpia de grup online pel *TOC

La teràpia *grupal online se segmenta per països i té de 5 a 10 participants.

El grup es reuneix en sessions quinzenals d’una hora i mitja. És necessària la inscripció prèvia.

Els participants poden fer ús de micròfon i també, si ho desitgen, de *webcam.

Les sessions són absolutament confidencials i no poden ser gravades. Estem en àmbit terapèutic i per tant la reserva i discreció són les mateixes que si fossin presencials.

La teràpia estarà conduïda per Damián Ruiz, Psicòleg (*COPC 7884), Analista *junguiano (*IAAP), creador del mètode *AFOP ® (Activació i focalització pulsional) per al tractament del Trastorn Obsessiu i l’ansietat greu, i director del *IPITIA (*Institut *Psicològic Internacional de Barcelona).

PPer demanar informació o inscriure’s en la llista d’espera pot emplenar el següent formulari.

CONTACTA AMB NOSALTRES
(+34) 93 528 23 53

o escriu-nos amb el teu número de telèfon i quan vols parlar, i et trucarm nosaltres, sense cost per tu

IPITIA NEWSLETTER

Vols rebre les notícies més rellevants del nostre centre?

T’informem de totes les novetats cada mes: noves activitats, tallers, xerrades i conferències, notícies del nostre centre, articles del nostre equip i molt més. Subscriu-te gratuïtament!