Teràpia individual online:

Es tracta d’una modalitat eficaç, destinada a persones que per culpa del seu treball, la seva poca mobilitat o lloc de residència, no poden assistir a una teràpia individual presencial.

Aquestes sessions es realitzen mitjançant videoconferència (programa Skype) permetent una gran proximitat entre el psicòleg i el pacient, disminuint així la barrera de la distància i augmentant l’efectivitat de la sessió.

Com són les sessions online?
Com en el cas de les visites presencials, l’interessat tindrà una primera visita amb el psicòleg el qual valorarà i diagnosticarà el cas, establint un calendari de sessions. Aquestes sessions tindran, per norma general, una durada d’1 hora.

Què es necessita per demanar una primera visita online?
Per demanar una primera hora de visita s’haurà de contactar amb el centre mitjançant el nostre formulari, correu electrònic o cridant al nostre telèfon. També s’haurà d’informar del nom d’usuari (nickname) de Skype, ja que el psicòleg és el que realitzarà la trucada al pacient en la data i hora facilitada. El centre concertarà una cita per a tu. Així mateix et proporcionarà amb el nom d’usuari de Skype del psicòleg perquè la puguis agregar en el teu compte Skype.

Com es realitza el pagament de la sessió?
Es fa a través de transferència bancària. Quan hagis concertat la cita et manarem un correu de confirmació. En aquest correu podràs trobar les dades necessàries per realitzar la transferència. És necessari realitzar la transferència almenys 24 hores abans de la sessió. S’ha d’enviar una confirmació del pagament perquè la cita es pugui realitzar.

*Les persones que realitzen sessions online des de fora d’Espanya han de tenir en compte la diferència horària. En aquests casos s’acordarà la franja horària que s’adapti en la mesura del possible tant al pacient com al centre.

POSA’T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Para més informació sobre el IPITIA i el seu mètode terapèutic truca al 93 528 23 53

o mitjançant el següent formulari. Respondrem a tots els teus dubtes al més aviat possible.