EL TOC ES CURA

IPITIA Centre Psicològic Internacional

Som un centre de teràpia psicològica especialitzat en el tractament dels Trastorns Obsessius i d’ Ansietat.

L’equip de professionals del IPITIA ofereix tractaments eficaços gràcies a la seva formació i a la metodologia específica que aplica.

Un centre únic per la seva eficàcia tractant TOC i Ansietat

A IPITIA tractem els trastorns obsessius (TOC) i d’Ansietat mitjançant un mètode propi que sintetitza i integra línies psicològiques (des d’aspectes de la teoria junguiana, la teoria bio-psico-social de Millon i la etologia) i al que qualifiquem com analític experiencial i hem anomenat AFOP (Activació i Focalització pulsional).

  • Tractem a pacients de diferents nacionalitats repartides per tot el món, de manera presencial i online
  • Diverses modalitats de teràpia
  • Un equip de psicòlegs professionals amb experiència i un alt perfil acadèmic

Evaluació

Avaluem internament mediant tests psicomètrics i qüestionaris d’autoavaluació i satisfacció la evolució dels pacients.

El nostre llibre

Llibre per alliberar-se de les obsessions

Per què cada vegada més pacients confien en nosaltres?

L’efectivitat de la nostra metodologia específica i l’augment de la demanda del nostre tractament fa que, actualment, IPITIA rebi constantment nous pacients a nivell internacional convertint-se  en un centre de referència tant a Espanya com en altres països.

Gràcies a les noves tecnologies i al nostre equip professional, oferim diferents modalitats de teràpia a tot el món (teràpia presencial al nostre centre, teràpia intensiva individual i teràpia de grup).

A més dels Trastorns Obsessius i Ansietat, s’ofereix també teràpia per a temes relacionats amb aquests, situacions i psicopatologías que poden aparèixer en les diferents etapes de les nostres vides. La qualitat de vida personal, familiar i col·lectiva es veu diàriament afectada per diversos tipus de problemàtiques psicològiques i nosaltres treballem perquè això no sigui així.

El nostre caràcter distintiu

Teràpies

Els nostres professionals especialitzats s’encarreguen d’oferir tractaments i intervencions per a persones que pateixen tot tipus de problemes que afecten a la psique de les persones. Disposem de teràpia presencial, intensiva i de grup.

Recerca

Un pilar fonamental de IPITIA Institut Psicològic Internacional és la recerca. Creiem en ella profundament i l’experiència ens ho demostra. El desenvolupament de noves metodologies tals com AFOP® (Teràpia Psicològica d’Activació i Focalització Pulsional) permeten el tractament de patologies amb un grau d’efectivitat molt elevat.

LA NOSTRA METODOLOGIA

Blog

VEURE EL BLOG

El mètode AFOP que he desenvolupat és eficaç perquè enfoca la problemàtica obsessiva i ansiógena des d’una altra perspectiva. Allò que es fa simple es torna fàcil.

Damián Ruiz

Si la persona no trasllada a la vida diària els aprenentatges del tractament, si no integra en el seu estil de vida nous elements, l’ansietat seguirà manifestant-se.

Marco De Colle

Tenir pensaments obsessius és una conseqüència de tenir un estat intern d’ansietat elevat; el nostre cos ens dóna senyals en forma de símptomes físics o mentals.

Lisette Zeeuw

La metodologia AFOP® trenca amb els límits de la teràpia cognitiva, amb les regles no escrites de relació asèptica entre terapeuta i pacient.

Sergio Lara

CONTACTA AMB NOSALTRES
(+34) 93 528 23 53

o escriu-nos amb el teu número de telèfon i quan vols parlar, i et trucarm nosaltres, sense cost per tu

IPITIA NEWSLETTER

Vols rebre les notícies més rellevants del nostre centre?

T’informem de totes les novetats cada mes: noves activitats, tallers, xerrades i conferències, notícies del nostre centre, articles del nostre equip i molt més. Subscriu-te gratuïtament!