Preguntes Freqüents

Segur que si estas plantejant-te començar tractament tens molts dubtes. En IPITIA es treballa amb l’objectiu de solucionar cadascun dels problemes dels nostres pacients i l’experiència dels professionals/col·laboradors/especialistes permeten que cada cas sigui tractat de la forma més efectiva.

Preguntes Generals:

Quan un té un problema, sigui de la gravetat que sigui i no sap com solucionar-ho ha d’acudir a algú perquè li ajudi. Aquesta és la missió dels professionals del IPITIA. Ajudar a solucionar tots aquests problemes o situacions que afecten a les persones i donar les pautes per afrontar-los i eradicar-los.
En IPITIA treballen professionals amb gran experiència en centenars de casos donant solució als problemes que puguin sorgir. De vegades pensem que tenim un problema extremadament estrany o greu, per això estan els especialistes del IPITIA, els quals tenen experiència per solucionar-ho.
IPITIA sempre recomana seguir una teràpia presencial però per a aquells casos en què el pacient es troba a l’estranger o  està lluny del nostre centre, és difícil acudir periòdicament. En aquests casos, facilitem l’opció de fer una teràpia online  des del primer dia o després d’haver fet una sessió presencial individual o de grup de forma intensiva.

Al centre disposem d’una divisió psiquiàtrica que treballa donant aquest tipus de servei quan és necessari amb l’avantatge de fer un seguiment proper i en  conjunt amb el psicòleg.

Horari d’atenció al client

De Dilluns a Divendres de 9:00-13:00 i de 15:00 a 19:00

Horari de visites

De Dilluns a Divendres de 9:30 a 13:00 i de 16:00 a 21:00

Tenim modalitats diferents per als nostres pacients. Visita la nostra secció de modalitat de teràpia per a més informació.
Per començar una teràpia és necessari estar disposat i tenir ganes de solucionar el problema. Contacta amb nosaltres per a qualsevol dubte. Estem a la teva disposició.
Les visites individuals tenen una durada d’1 hora.
Per a les persones que no tenen temps per desplaçar-se tenim diferents modalitats de teràpia.

  • Teràpia Intensiva de Grup: 8 hores durant alguns caps de setmana
  • Teràpia Online: Sessions de 30 minuts
  • Teràpia Intensiva Individual: Normalment de 4 hores en el lloc pactat amb el pacient.
Tots els psicòlegs i psiquiatres que treballen i/o col·laboren al nostre Centre estan col·legiats i com deure professional dels mateixos, mantenen la confidencialitat entre pacient i professional en tots els casos.

Preguntes Sobre TOC i Ansietat:

Existeixen diversos factors i símptomes que poden indicar que una persona està sofrint un Trastorn Obsessiu tals com: les compulsions o rituals, dubtes constants, idees obsessives, idees persistents, etc. Però qui ha de dir si es pateix un Trastorn Obsessiu és un especialista el qual s’encarregarà d’avaluar detalladament cada cas i fer un diagnòstic precís.
Al centre disposem d’una divisió psiquiàtrica que treballa donant aquest tipus de servei quan és necessari amb l’avantatge de fer un seguiment proper i en conjunt amb el psicòleg.
No sempre és necessari acompanyar la teràpia psicològica amb la medicació però és un especialista, el psiquiatre, el que ha de fer el seguiment. En IPITIA tenim una divisió psiquiàtrica destinada a donar suport en els casos que el pacient demani o es necessiti.
Potser creiem que el problema que tenim és poc comú i que el psicòleg que ens atengui no va a creure o entendre el que ens succeeix. El psicòleg és un especialista i coneix els problemes que poden sofrir les persones i es dedica a donar solució a cadascun d’ells.
Les teràpies intensives de grup tenen una durada de 8 hores repartides en dos dias durant alguns caps de setmana.

Normalment:

Dissabte de 16:00 a 20:00

Diumenge de 10:00 a 14:00

Normalment, les teràpies Intensives Individuals té una durada de 4 hores i es realitzen durant algun dia del cap de setmana en el lloc pactat amb el pacient. Van dirigides a persones que no tenen suficient temps per desplaçar-se períodicamente o que la seva salut no l’hi permet.

Vídeos Explicatius

CONTACTA AMB NOSALTRES
(+34) 935 282 353
(+34) 637 669 160

o escriu-nos amb el teu número de telèfon i quan vols parlar, i et trucarm nosaltres, sense cost per tu

IPITIA NEWSLETTER

Vols rebre les notícies més rellevants del nostre centre?

T’informem de totes les novetats cada mes: noves activitats, tallers, xerrades i conferències, notícies del nostre centre, articles del nostre equip i molt més. Subscriu-te gratuïtament!

* indicates requiredPolítica de Privacitat