Teràpia per a malalties, Psicologia de la Salut amb psicòlegs de Barcelona presencial o online

Psicologia de la Salut

El benestar no és solament la salut física. També requereix tenir relacions de qualitat amb els altres, tenir un sentit i un propòsit en la vida, mantenir autonomia i control sobre les emocions i els comportaments; i acceptar-se a un mateix. Tot això pot veure’s afectat per la malaltia i són els aspectes sobre els quals treballa la psicologia de la salut.

<p style=”text-align: center;”><span style=”font-weight: 400;”>En què podem ajudar-te?</span></p>

Contacte

Què es tracta en Psicologia de la Salut?

Aquesta teràpia va dirigida a totes aquelles persones que pateixen un problema de salut crònic i que, a més del tractament mèdic al·lopàtic (oficial) que segueixen, desitgen complementar-ho amb una teràpia que va dirigida a reduir l’estrès, tractar de millorar el sistema immune mitjançant l’aplicació de determinades tècniques psicològiques (conscients i inconscients) i el suport del grup i/0 del psicòleg que ho condueix.

Parlem de fibromiàlgia, fatiga crònica, osteoporosi, … Però també d’altres problemàtiques que minven la qualitat de vida de les persones que les pateixen i sobre les quals ens poden consultar.

No pretenem oferir cap tipus de panacea sinó una ajuda complementària al tractament mèdic que la persona rep, la persona que acudeix ha d’anar percebent els efectes que les determinades tècniques i suport exerceixen sobre ell o ella.

Està obert a totes les persones majors de 18 anys que desitgin millorar la seva qualitat de vida física i emocional.

Com és el tractament de la Psicologia de la Salut en IPITIA?

En primer lloc per accedir a aquest tractament complementari serà necessari que el pacient estigui sota tractament o supervisió mèdica al·lopàtica (medicina oficial), més enllà que faci ús o no, també complementàriament, de la medicina alternativa. Però la primera condició, la de la supervisió al·lopàtica, és imprescindible per poder treballar terapèuticament amb nosaltres.

 

El nostre enfoc es basa en tres aspectes: reduir l’estrès, ajudar a millorar el sistema immunològic, i si és possible, i en els casos que la persona ho pateixi, alleujar el dolor.

 

Ho fem mitjançant tècniques de relaxació, hipnosis, mindfulness, diàleg terapèutic individual i grupal i activitats personalitzades.

 

Ens dirigim a persones amb problemes crònics: fibromiàlgia, fatiga crònica, etc., diagnòstics que generen alt nivell d’estrès i altres trastorns físics d’origen neurològic.

Estem oberts a qualsevol tipus de consulta i treballem dins de les nostres possibilitats per ajudar a pal·liar o millorar en la mesura del possible el problema que el pacient ens presenta, sigui de major o menor gravetat.

Teràpia per a malalties, Psicologia de la Salut amb psicòlegs de Barcelona presencial o online

Modalitats de teràpia de Psicologia de la Salut

Contacte

<h2 style=”text-align: center;”><span style=”color: #ffffff;”>CONTACTA AMB NOSALTRES
<strong>(+34) 935 282 353</strong><strong>(+34) 637 669 160</strong></span></h2>
<h4 style=”text-align: center;”><span style=”color: #ffffff;”>o escriu-nos amb el teu número de telèfon i quan vols parlar, i et trucarm nosaltres, sense cost per tu</span></h4>

<h2 style=”text-align: center;”><span style=”color: #ffffff;”>IPITIA NEWSLETTER</span></h2>
<p style=”text-align: center;”><span style=”color: #ffffff; font-weight: 400;”>Vols rebre les notícies més rellevants del nostre centre?</span></p>
<p style=”text-align: center;”><span style=”color: #ffffff; font-weight: 300;”>T’informem de totes les novetats cada mes: noves activitats, tallers, xerrades i conferències, notícies del nostre centre, articles del nostre equip i molt més. Subscriu-te gratuïtament!</span></p>

* indicates requiredPolítica de Privacitat