Responsabilitat Social

A Estats Units i en altres països avançats es considera que demanar als pacients que han superat un trastorn que redactin el seu testimoniatge per al centre o clínica en el qual es van tractar és una manera de violentar la seva voluntat i privadesa. És per això que en el IPITIA no sol·licitem a ningú que escrigui la seva experiència, entenem que la reputació d’un centre, d’un equip i d’un tipus de teràpia es va coneixent en la mesura en què tot això es mostra eficaç en els objectius terapèutics que ofereix.
Nosaltres confiem en això. Els nostres resultats, en una gran majoria de casos, així ho avalen, i per a aquells en els quals encara no hem arribat al nivell desitjat seguim investigant i treballant amb tenacitat, dedicació i responsabilitat.
Però podem dir, satisfets, que hem rebut pacients de la resta d’Espanya, de França, Regne Unit, Itàlia, Romania, Mèxic, Kuwait, que s’han desplaçat dels seus respectius països i ciutats per ser tractats pel nostre equip en la modalitat intensiva. En la modalitat online fem teràpia a pacients de diferents parts del planeta, en espanyol, anglès, francès, holandès i italià. I els nostres Workouts mensuals expliquen cada vegada amb més persones que vénen expressament per participar en ells. Seguim treballant, investigant i buscant totes les claus per ajudar a tots aquells que confien en nosaltres.

Posa’t en contacte amb nosaltres:

Blog:

La gàbia daurada: una vida aparentment perfecta

abril 20th, 2017|0 Comments

La gàbia daurada: una vida aparentment perfecta En IPITIA treballem diàriament amb molts pacients afectats

El Significat del TOC

abril 5th, 2017|0 Comments

El Significat del TOC El TOC, en general, és vist com una manera estranya que

El trastorn obsessiu i la por a tornar-se boig

març 29th, 2017|0 Comments

El trastorn obsessiu i la por a tornar-se boig Una de les pors més freqüents

És possible enamorar-se d’algú del mateix sexe sense sentir desig sexual?

març 22nd, 2017|0 Comments

És possible enamorar-se d'algú del mateix sexe sense sentir desig sexual? La trobada de les