Teràpia de TOC a Barcelona

  • Portes molt temps sofrint d’obsessions i/o compulsions i cerques una solució?
  • Et sents atrapat/da per l’ansietat i vols alliberar-te d’ella?
  • Perds molt temps en pensar o fer les coses per baixar l’ansietat?
  • Sents que no estàs vivint la vida que voldries?
  • Has provat moltes teràpies i cap t’ha funcionat de debò?
  • Et costa parar de pensar i viure la teva vida?

Si has respost a una o diverses d’aquestes preguntes amb un “Sí!” és possible que sofreixis TOC i/o Ansietat

És possible que hagis fet teràpia per el TOC i que no hagis notat millora. Pot ser que segueixis lluitant contra les obsessions i/o compulsions. Potser l’ansietat t’impedeixi connectar amb els altres. Potser estàs molt temps a casa, atrapat/a per l’ansietat. Pot ser que et costi dormir o no aconsegueixis concentrar-te en el que estàs fent. És possible que et preocupis sobre el futur i sobre què passarà si no aconsegueixes gestionar l’ansietat. També pot ser que portis tant de temps amb el problema que creguis que ja no es pot solucionar.

Contacta amb l’equip de psicòlegs

EL TOC ES POT ARRIBAR A CURAR!

A IPITIA creiem que ningú hauria d’estar sofrint TOC. Amb la metodologia AFOP®, els Trastorns Obsessius, siguin compulsius o no, i estats moderats o greus d’ansietat es poden arribar a guarir.

El procés terapèutic i l’enfocament de AFOP® és completament diferent al d’altres teràpies psicològiques amb la qual cosa està indicada encara que hagis sofert el trastorn durant anys o hagis seguit altres tractaments..

NO ETS L’ÚNICA PERSONA!

Els Trastorns Obsessius (TOC) són un problema que afecta aproximadament al 3% de la població. Els símptomes poden aparèixer a qualsevol moment de les nostres vides (a qualsevol edat) i són igual de freqüents tant en homes com en dones.

Les persones que pateixen un trastorn obsessiu o TOC acostumen a tenir dificultat per portar una vida familiar, social i laboral de forma normal, generant un gran sofriment i un gran malestar.

En IPITIA entenem els Trastorns Obsessius TOC com a problemàtiques psicològiques originades per un col·lapse del sistema nerviós on acostumen a existir diverses causes:

Predisposició genètica de cada individu.

Circumstàncies ambientals en les quals es va desenvolupar la persona afectada.

Situacions traumàtiques viscudes en la infància, adolescència o primera joventut.

El sistema nerviós de la persona amb aquest tipus de trastorn queda “colapsat o bloquejat” degut al alt nivell d’estrès viscut per culpa de les causes anteriorment mencionades o per culpa d’un impacte vital altament generador d’ansietat.

Demanar cita

terapia toc barcelona

Com serà el tractament?

El tractament AFOP® és un tractament que està completament focalitzat a guarir el TOC. Des de l’inici treballem per baixar el nivell d’ansietat perquè així disminueixin també les obsessions i/o compulsions. Et proposarem activitats que t’apassionaran i que t’ajudaran a sentir-te més lliure.

En les sessions t’ajudem a descobrir les teves passions i treballem perquè cada vegada integris més passió en la teva vida. Això és important, ja que fer coses que no ens apassionin, sol ser una de les causes del TOC.

D’altra banda, treballem l’assertivitat i el “dir que no”, perquè et puguis distanciar de tals conductes i coses que actualment estiguin bloquejant els teus objectius. Moltes vegades, les persones amb TOC tenen por a defensar la seva opinió o de fer coses fora de l’establert. Per tant, és molt important treballar l’assertivitat per poder arribar a ser més autèntic/a.

Però no ens quedarem allà. En les sessions et sorprendrem amb exercicis que t’ajudaran a desbloquejar-te i a sentir-te cada vegada més autèntic/a. En aquests exercicis utilitzem la música, l’exercici físic, el diàleg socràtic, la veu i el cos.

El tractament AFOP®  va enfocat a alliberar energia atrapada i cultivar la passió i la connexió amb tu mateix/a.

CONTACTO

El TOC explicat en 2 minuts

Per què es pot superar un trastorn obsessiu?

Sí, per a poder guarir el TOC sol ser necessari fer canvis importants. No obstant, aquests canvis sempre van dirigits a alliberarte per a que puguis sentirte més autèntic/a. El/la terapeuta estarà allà per a acompanyar-te, així que no estaràs sol/a. Si es fa difícil canviar alguna cosa en específic, el/la terapeuta t’ajudarà a trobar la manera d’aconseguir-ho. Pots preguntar-nos aquí el que vulguis.

AFOP® no es focalitza en el contingut de les obsessions i compulsions, ni en simplement reduir-les. En certa manera, el contingut de les obsessions i compulsions és irrelevant, ja que simplement són una conseqüència de la ansietat i el fet de que vivim atrapats. AFOP®, per tant, es focalitza en curar els símptomes i alliberar les parts de la nostra personalitat que hem deixat de costat per culpa de la ansietat. Per a aconseguir això, posem en pràctica tècniques innovadores que no s’utilizen en ninguna teràpia per a el trastorn obssessiu. Si tens algun dubte pregunta aquí.

Per al AFOP® és molt important obrir-te als suggeriments del terapèuta, ja que son el factor clau per a començar a alliberar-te. Per una altra part, és important la teva motivació per al canvi i el temps que puguis dedicar fora de la teràpia. En general es pot dir que quant més temps dediquis a la teràpia fora de la sessió, més aviat et sentiràs millor. Tens més preguntes?
Amb el AFOP®  els canvis poden ser ràpids. La majoria dels clients comença a notar millora considerable a partir de 10 sessions i es sent curat/da definitivament després de 6 mesos a 2 anys. Per a uns terminis més acords a la teva situació contacta amb nosaltres.
Això és una bona pregunta. Actualment estem treballant per donarla a conèixer cada vegada més. Per un altre costat, també estem preparant una investigació científica per a confirmar el que ja hem vist a la nostra consulta. Comença aquí el teu camí.

Pots alliberar-te del TOC!

Si vols saber més sobre el mètode AFOP®  et recomanem que llegeixis el llibre “Liberar al mono, rescatar a la princesa”, escrit per Damián Ruiz, director del centre.

El nostre llibre

CONTACTA AMB NOSALTRES
(+34) 935 282 353(+34) 637 669 160

o escriu-nos amb el teu número de telèfon i quan vols parlar i et trucarem nosaltres, sense cap cost per a tu