Portes molt temps sofrint d’obsessions i/o compulsions i cerques una solució?

Et sents atrapat/da per l’ansietat i vols alliberar-te d’ella?

Perds molt temps en pensar o fer les coses per baixar l’ansietat?

Sents que no estàs vivint la vida que voldries?

Has provat moltes teràpies i cap t’ha funcionat de debò?

Et costa parar de pensar i viure la teva vida?

Si has respost a una o vàries d’aquestes preguntes amb un “Sí!” és possible que sofreixis TOC i/o Ansietat

És possible que hagis fet teràpia per el TOC i que no hagis notat millora. Pot ser que segueixes lluitant contra les obsessions i/o compulsions. Potser l’ansietat t’impedeixi connectar amb els altres. Potser estàs molt temps a casa, atrapat/a per l’ansietat. Pot ser que et costi dormir o no aconsegueixis concentrar-te en el que estàs fent. És possible que et preocupis sobre el futur i sobre què passarà si no aconsegueixes gestionar l’ansietat. També pot ser que portis tant de temps amb el problema que creïs que ja no es pot solucionar.

EL TOC ES POT CURAR!

En IPITIA creiem que ningú hauria d’estar sofrint TOC. Amb la metodologia AFOP®, els Trastorns Obsessius, siguin compulsius o no, i estats moderats o greus d’ansietat es poden arribar a guarir.

El procés terapèutic i l’enfocament de AFOP® és completament diferent al d’altres teràpies psicològiques amb la qual cosa està indicada encara que hagis sofert el trastorn durant anys o hagis seguit altres tractaments.

NO ETS L’ÚNICA PERSONA!

Els Trastorns Obsessius (TOC) són un problema que afecta aproximadament al 3% de la població. Els símptomes poden aparèixer a qualsevol moment de les nostres vides (a qualsevol edat) i són igual de freqüents tant en homes com en dones.

Les persones que pateixen un trastorn obsessiu o TOC acostumen a tenir dificultat per portar una vida familiar, social i laboral de forma normal, generant un gran sofriment i un gran malestar.

En IPITIA entenem els Trastorns Obsessius TOC com a problemàtiques psicològiques originades per un col·lapse del sistema nerviós on acostumen a existir diverses causes:

  • Predisposició genètica de cada individu.

  • Circumstàncies ambientals en les quals es va desenvolupar la persona afectada.

  • Situacions traumàtiques viscudes en la infància, adolescència o primera joventut.

El sistema nerviós de la persona amb aquest tipus de trastorn queda “col·lapsat o bloquejat” a causa de l’alt nivell d’estrès viscut per culpa de les causes anteriorment esmentades o per culpa d’un impacte vital altament generador d’ansietat.

Com serà el tractament?

El tractament AFOP® és un tractament que està completament focalitzat a guarir el TOC. Des de l’inici treballem per baixar el nivell d’ansietat perquè així disminueixin també les obsessions i/o compulsions. Et proposarem activitats que t’apassionaran i que t’ajudaran a sentir-te més lliure.

En les sessions t’ajudem a descobrir les teves passions i treballem perquè cada vegada integris més passió en la teva vida. Això és important, ja que fer coses que no ens apassionin, sol ser una de les causes del TOC.

D’altra banda, treballem l’assertivitat i el “dir que no”, perquè et puguis distanciar de tals conductes i coses que actualment estiguin bloquejant els teus objectius. Moltes vegades, les persones amb TOC tenen por a defensar la seva opinió o de fer coses fora de l’establert. Per tant, és molt important treballar l’assertivitat per poder arribar a ser més autèntic/a.

Però no ens quedarem allà. En les sessions et sorprendrem amb exercicis que t’ajudaran a desbloquejar-te i a sentir-te cada vegada més autèntic/a. En aquests exercicis utilitzem la música, l’exercici físic, el diàleg socràtic, la veu i el cos.

El tractament AFOP® va enfocat a alliberar energia atrapada i conrear la passió i la connexió amb tu mateix/a.

Pot ser que tinguis alguns dubtes pel que fa al AFOP®…

Pots alliberar-te del TOC!

Si vols saber més sobre el mètode AFOP® et recomanem que llegeixis el llibre “Liberar al mono, rescatar a la princesa”, escrit per Damián Ruiz, director del centre.

El nostre llibre
Sí, per poder guarir el TOC sol ser necessari fer canvis importants. No obstant això, aquests canvis sempre van dirigits a alliberar-te perquè puguis sentir-te més autèntic/a. El/la terapeuta estarà allà per acompanyar-te, així que no estaràs sol/a en això. Si t’és difícil canviar alguna cosa en específic, el/la terapeuta t’ajudarà a buscar la manera per aconseguir-ho.

El AFOP® no es focalitza en el contingut de les obsessions i compulsions, ni en simplement reduir-les. De certa manera, el contingut de les obsessions i compulsions és irrellevant, ja que simplement són una conseqüència de l’ansietat i el fet que vivim atrapats. El AFOP® per tant es focalitza a guarir els símptomes i alliberar les parts de la nostra personalitat que hem deixat de costat per culpa de l’ansietat. Per aconseguir això, en el AFOP® emprem tècniques innovadores que no s’utilitzen en cap teràpia.

Per l’ AFOP® és molt important obrir-te als suggeriments del terapeuta, ja que són el factor clau per començar a alliberar-te. D’altra banda, és important la teva motivació per al canvi i el temps que puguis dedicar fora de la teràpia. En general es pot dir que com més temps dedicaràs a la teràpia fora de la sessió, més ràpid et sentiràs millor.
Amb el AFOP® els canvis poden ser ràpids. La majoria dels clients comença a notar millora considerable a partir de 10 sessions i se sent guarit/a després de 6 mesos-2 anys.
Això és una bona pregunta. Actualment estem treballant per donar-la a conèixer cada vegada més. D’altra banda, també estem preparant una recerca científica per confirmar el que ja hem vist en la nostra consulta: que en la majoria dels casos el AFOP® pot ajudar al fet que l’Ansietat es guareix per complet!

POSA’T EN CONTACTE AMB NOSALTRES
(+34) 93 528 23 53
(+34) 637 66 91 60

o escriu-nos amb el teu número de telèfon i quan vols parlar, i et trucarm nosaltres, sense cost per tu