Teràpia de depressió amb psicòlegs de Barcelona presencial u online

Teràpia per la Depressió

En què podem ajudar-te?

La teràpia per la depressió, sigui presencial a Barcelona o de manera online, té l’objectiu de superar el malestar i les problemàtiques que comporten la depressió.

Contacte

Què és la Depressió?

La depressió és el trastorn psicològic més estès al món. És un trastorn de l’estat d’ànim que afecta a la capacitat de les persones per pensar amb claredat i de manera realista, disminueix la motivació a l’acció, altera les funcions corporals com l’apetit i el somni. En general, les persones que pateixen depressió viuen en un estat de constant mal humor, amb pensaments negatius i pessimistes sobre si mateixos i sobre el seu futur i intensos estats d’insatisfacció i tristesa. La depressió es manifesta a través de diversos símptomes físics, emocionals, conductuals i cognitius.

Com és el tractament de la Depressió en IPITIA?

Enfoquem el tractament de la depressió des d’una perspectiva integral, de manera que una vegada analitzades i trobades les causes, a un nivell circumstancial i/o inconscient, procedim a treballar d’una manera directa tant des del diàleg terapèutic, que té la intenció de trobar els mecanismes de pensament o emoció que fomenten l’estat depressiu, com les petites accions a realitzar per començar a recuperar la motivació per la vida.

Aquest enfocament és vàlid tant per a la depressió reactiva de causa coneguda, per exemple una pèrdua, com per a la majoria de depressions greus o cròniques.

El tractament inclou teràpia individual i/o grupal i activitats recomanades i ofertes pel propi centre o realitzades en altres llocs més propers al domicili del pacient.

La nostra teràpia pretén intensificar el procés de recuperació de la persona.

Terapia de depresión con psicólogos de Barcelona presencial u online

Modalitats de teràpia per tractar la depressió

Contacte

CONTACTA AMB NOSALTRES
(+34) 935 282 353(+34) 637 669 160

o escriu-nos amb el teu número de telèfon i quan vols parlar, i et trucarm nosaltres, sense cost per tu

IPITIA NEWSLETTER

Vols rebre les notícies més rellevants del nostre centre?

T’informem de totes les novetats cada mes: noves activitats, tallers, xerrades i conferències, notícies del nostre centre, articles del nostre equip i molt més. Subscriu-te gratuïtament!

* indicates requiredPolítica de Privacitat